torsdag 9 februari 2012

Underbara dag,,, endast en miss!

Jag började som sagt var min dag på
 Till startsidan
kl 10.30 med en 
AROMA CLASSIC FACIAL - klassisk ansiktsbehandling med portömning
Den ultimata aromatiska ansiktsbehandlingen, specialkomponerad utifrån dina behov och önskade resultat. Med portömning, brynplock, ansiktsmassage och djupverkande specialmask för ytterligare effekt. Vilket var en underbar skön behandling så här i vinterkylan. Jag hade en trevlig och mycket ödmjuk tjej från Ukraina. Jag kommer tyvärr inte ihåg hennes namn men hon var super gullig!
Jag var klar kl 11.45 klev i mina små tofflor och kröp in mig stora morgonrock, gled in i min baddräkt och trippade ut på taket för att hopp i varmvattens bassängen. Simmade 5 minuter små sprang in för att sedan träffa Camilla. En hot stone massör. Kl 12.00 började mig UNDERBARA fantastiska hot stone massage.
HOT STONE MASSAGE - massage med varma lavastenar. Massage med varma vulkanstenar och aromatiska dofter av lavendel. En behandling för att ge avslappning åt både kropp och själ. I 75 minutersbehandlingen ingår även lättare ansiktsbehandling med rengöring, akupressur med aromaessence och avslutande produkt samt skalpmassage.


Ni om inte testat det och gillar massage, som känns och ger resultat. TESTA! Helt ja, jag är helt tagen. Jag hittade knappt kontakten med mina tår, ben och händer efteråt. Och det är positivt i det här sammanhanget. Jag var totalt avslappnad. Nästan meditativt, otroligt härligt att se att min kropp också kan komma in i djup vila. 
Jag ska definitivt boka denna behandling hemma om möjlighet finns. 
Jag mötte upp rara Jessica på T-centralan direkt kommen från Ramsele. Vi tog oss till Götgatan och åt jätte härlig lunch på Cafe Fotöljen. Som jag längtat efter go mat och valmöjlighet vad gäller mat. 
Sen till min besvikelse. Jag hade en klipp tid på Toni & guy hos en av "de bästa" frisörerna. En engelsk talade man i 35 är åldern. Totalt o charmig, ointresserad, disträ och på gränsen till rejält otrevlig! Klippte mindre bra och pratade ingenting inte ens fast jag försökte. När jag tredje gången sa: men ska du inte klippa mera? Gav jag upp ja, ja, det blir inte bättre än så här! Snacka om urdålig service (enbart av honom, resten av "Salongen" var trevliga och ödmjuka) han var totalt ointresserad av mig mitt hår och dess form eller möjligheter och jag som ville ha en bra teknisk klippning med en hel del känsla i. Det enda som var positivt var att jag för 770 kr fick veta att jag är en grymt duktig och ödmjuk frisör som är säker i min klippteknik, bra på att lyssna in och känna av kunden, (trots att jag babblar på ) Kreativ och stark. Jag kände mig grymt bra och sjukt mycket bättre än denna högpris betalda snubbe. Man kommer långt med kärlek och sunt förnuft. Det tråkiga är att han blev sur och rejält stött när jag ifråga satte hans resultat och ville klippa mera. Har inte alltid kunden rätt? Eller gäller inte det på "finare salonger" med högre status? Jag har nu kollat igenom klippningen och ser flera klipptekniska "fel" som jag inte önskade mig. Och mina vänner undrade om det skulle vara så där #jackigt# där bak. NÄ det är ju just det! Det är ju precis det jag inte vill ha. Men men jag ska fixa till det på ett eller annat sätt!

Avslutningsvis gick vi till en Näsåkers killes nyöppnade restaurang. Tim Altons Barbro. http://www.facebook.com/pages/Barbro/170491129701875 



Grymt go mat, fin fin servic och en underbar kock!

BARBROS MENY
Barbros meny är asiatisk med västerländsk prägel. I köket står Andrew Jones och Tim Alton, som de senaste 7 åren har arbetat som souschefer på Tepanyaki-restaurangen Yasuragi Hasseludden.

SUSHI
Välj mellan 6 / 9 / 11 / 15 bitar från sushibaren

NORIMAKI
Tempurafriterad spicy tuna
Barbros uramaki med lax, avokado och syrad rödlök

SASHIMI
Välj mellan 6 / 9 / 11 / 15 bitar från sushibaren                                                  Jätte gott!

FRÅN KÖKET
Yuzuceviche på havsabborre och pilgrimsmusslor
Halstrad tonfisk med sesamdressing och råkostsallad
Anklever med wonton samt karamelliserade fikon
Confiterad fläsksida med en smörad misosås
Hummerbisque med wontondumplings och edamamebönor
Friterade dumplings på kikärtor och butternutpumpa med en yuzudoppsås
Biff sashimi med jordnötter, koriander och syrad schalottenlök
Seabass med rostade betor, bonitosoja och shisopesto
Soya/sake-marinerat ankbröst med sambalsmör
Halstrad ryggbiff i en rostad kycklingbuljong med udonnudlar, paksoi och svamp 
Super JÄTTE JÄTTE GOTT!
Japansk linssoppa med tryffel, serveras med vaktelägg och bröd 
Också super god!

DESSERT
Chokladfondant med havtornssirap
Gott och vackert!
Grön äppelsorbet med kokossoppa och färska kryddor
Crème Brûlée 
Sjukt GOTT! Faktiskt helt sjukt gott!
Barbros tryfflar 


Tack alla (utom toni & guy snubben) för en super fin dag, jag har haft det underbart och imorgon kommer shopping och mys med mina andra fina tjejer från Norrland. Josefine, Antolina och Jessica. Tack älskade STOCKHOLM!!!

Och Tack Anja och Ted för underbart boende igår och nu inatt, puss.

'
855060266

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar